Vad äter du?

Vill du förbättra dina kostvanor?

Kostrådgivning

PromoCares kostrådgivning utgår alltid utifrån varje individs nuläge och målsättning samt att hänsyn alltid tas till dennes förutsättningar i förhållande till arbete, aktivitet och fritid.

3 stegs-modell

 

1. Rådgivning

Det du får i denna tjänst är dels rådgivning men också coaching inom kosthållning så att den ska passa dig och din livssituation. Inga av PromoCares råd är baserade på kortsiktighet, snabba kurer eller modedieter. De har en vetenskaplig grund som riktar sig till den som vill göra hållbara och långsiktiga förändring av sina kostvanor.


2. Målsättning 

Den grundläggande målsättningen är alltid att du ska sätta nya goda vanor som är rimliga och kan hållas över tid. När de nya vanorna har kommit in som nya rutiner kan nya målsättningar sättas upp. Vi gör även ett kroppssammansättningstest så du kan se hur mycket fettprocent kontra muskelprocent som din kropp består av. Testet används för att kunna se om och i så fall hur mycket de nya vanorna har förändrat dina fysiska värden när det är dags för din uppföljning.

 

3. Uppföljning

Utifrån en individuell plan ses vi igen för en uppföljning av dina nya vanor och ser om det givit resultat utifrån dina målsättningar. Nytt kroppsammansättningstest utförs och vi lägger upp en plan för vad du ska tänka på framöver i form av nya målsättningar.


Vill du veta mer?

Kontakta PromoCare för ytterligare information kring denna tjänst, eller om annan typ av hjälp inom kost efterfrågas.

Fler tjänster

Erbjuder privatpersoner

Personlig träning

Att anlita en personlig tränare är det effektivaste sättet för dig att komma igång samt att uppnå bästa resultat med din träning.

Coachingsamtal

Vi erbjuder hälsoutvecklande samtal där vårt arbetssätt är lösningsfokuserat. Det innebär att vi coachar dig så att vi hittar rätt anpassande lösningar som passar just dig i ditt liv.